Telefoonnummer NZ!
Hallo!
Niet gaan denken dat we nu om de 2 dagen wat posten, maar hierbij ons nieuwe telefoonnummer in NZ:
0064210499241
Verder is het hier erg koud (ongeveer 10graden), zeker vergeleken met Azie!
Tijdsverschil met Nederland is maar liefst 10 uur (wij lopen voor).
Maandag, 30aug, halen we onze campervan op, dus dan begint de reis door NZ echt.
Groetjes ons!
Toppie! Nouja haal de dikke truien en jassen maar te voorschijn dan!;) Geniet nu lekker van NZ en rijd voorzichtig!!
kus kus
Dan hebben wij 't hier zelfs nog warm;)
Heel veel plezier en rij voorzichtig..
Miss kom je 't broertje van Rudie wel tegen:P Die zit ook ergens in NZ.. hahahaha
Hey zus en frank!
Ik dacht van laat ik ook nog maar eens wat van me horen hé ;) Ik had je nog heel netjes gesmst op je verjaardag, tijdens de intro die ik liep.. Nog tussen alle biertjes ruimte gevonden om toch nog met 1 oog en 2 handen in staat te zijn om te smsen!
Want je kent me wel, tijdens intro moet smsen met 1 oog! Haha!
Nee grapje! Waren echt 10 supergezellige dagen ;) Ik heb daar nog wel een aantal foto's van! Ik zoek er wel een paar uit en mail die dan, maar er zijn zo'n 1500 foto's gemaakt.. dus tja.. Duurt even ;)
Veel plezier in NZ! En vergeet niet rechts te rijden en links te sturen hé ;)! In de war raak je toch wel haha!
Groetjes!
NZ, dat schinnt toch wel erg gaaf te zijn met zo´n Campervan! Geniet ervan,... :D
Heey, jullie hebben de mooie plekjes van azie wel weten te vinden zeg. Zo met die olifanten, echt cool. Wel speciaal zo'n verjaardag ofniet manon. (gefeliciteerd nog:p, ik was die dag zelf ook op vakantie, rondje antwerpen-marseille-parijs gemaakt met de trein).
We zullen er volgende week eentje op jullie drinken;)
Groetjes Bart
Goede avond wereld burgers,
Wij hebben net jullie verhalen weer eens zitten lezen en die zijn wel heel erg leuk en afwisselend. Wat een ervaringen zeg. En dan nu in de winter van NZ. Weet natuurlijk niet precies waar jullie in dit land allemaal naartoe gaan maar de verschillen in dit land kunnen groot zijn.
Geniet er van en wij hebben weer contact.
Haa sporters!
Als ik dat zo lees komen jullie met een gespierd lijf terug naar Nederland haha.
Jullie schrijven erg leuk!
Trouwens, wat is de achterhoek leuk! Nu ik in Silvolde werk heb ik al veel gezien hier in de omgeving. Ik snap dat jullie hier niet weg willen.
haha maar denk daar nog maar niet aan.. het is hier vooral regen en regen en regenachtig weer.
veel liefs
Loes