Frank & Manon op wereldreis!

Kiwiland!

Hallo allemaal!

Het is alweer even geleden dat we eenverhaal hebben gepost! Maar hier even een korte update. Internet is hier trouwens erg duur, zeer traag en niet overal aanwezig!

We zijn inmiddels alweer twee weken in Nieuw-Zeeland en het bevalt erg goed! Het is een geweldig mooi land met een zeer afwisselend landschap. Een kleine greep uit demooie dingen die we hier al hebbengedaan/gezien:

We hebben met dolfijnen gezwommen! In de open zee (10graden), behoorlijk koud, maar fantastisch omtussen/metwilde dolfijnen te zwemmen!Ook hebben we yellow-eyed-pinguins gespot in het wild, het duurt even voordat je ze ziet (we hebben 55 min gewacht) maar het was super om te zien hoe ze vanuit zee weer terug komen op 't land na een dagje vissen. Ook zijn we gister naar, wat volgens velen,een van de mooiste gebieden ter wereld geweest. Wij sluiten ons bij deze mening aan, fiorden, watervallen, baaien, zeehonden, een reusachtig groot meer, bergen met sneeuw en heel erg veel stilte om je heen!De foto's (die zullen volgen) kunnen dit misschien een klein beetje overbrengen, maarhet was4uur lang genieten!!

Dit is nog maar een kleine greep van wat we allemaal hebben gedaan/gezien! Maar een uitgebreidere update volgt hopelijk binnenkort snel!

Voor de mensen die het nieuws hebben gezien, wij hebben de aardbeving wel gevoeld maar geen schade oid. We hebben ook alleen de eerste heftigste schok gevoeld, verder zaten we (gelukkig) al te ver richting het zuiden, Dunedin.
Nu zitten we in Te Anau en we trekken morgen verder richting Queenstown, op de planning voor het zuidereiland staan nog: de gletsjers, misschien een skydive/helicoptervlucht richting de gletsjers, een 3-daagse wandeltocht, een aantal meer hiketochten, prachtige autoroutes en waarschijnlijkmet 2 wekenrichting het Noordereiland.

Voor alle mensen die ons wilden verwelkomenin ons koude kikkerlandje op 13 januari met een bezoekje op schiphol, we zullen 23 december al terug zijn en landen om 06.30! Wij verwachten natuurlijk een groot welkomscomite ;)! En wij zullen jullie dan vergezellen tijdens de feestdagen!

Liefs vanuit NZ!

Stephanie

Leuk om weer te lezen wat jullie gedaan hebben!
Leuke en mooie dingen ook. Fantastisch lijkt me dat!
Waarom komen jullie eigenlijk al iets eerder terug?
Willen jullie geen oud en nieuw in Sydney?
Liefs

Johan en truus Horstink

Nou hallo --ook weer eens een reactie van onze kant.
Fijn dat het goed met jullie gaat en er geen schokkende dingen zijn gebeurt tijdens de aardbeving. Na- ja en kerst thuis bij je ouders is natuurlijk ook geen straf, Kun je mooi je moeder helpen met het optuigen van de KERSTBOOM. Alle gekheid op een stokje snap je wel toch.
Wij zeggen geniet van de tijd die je nog hebt in het mooie New Zeeland .
Groetjes Johan en Truus

Wouter

Als jullie me met die verhalen jaloers wilden maken dan is dat al goed gelukt! Heerlijk, hiken in NZ staat nog op een te lange to do-list:P

Balen dat jullie al eerder terugkomen, mis je kerst op het strand en oud&nieuw in Sydney, helaas. Reden om dit nog een x te doen toch?

Heel veel plezier nog en lief zijn!

Linda

Top top top!!:D Leuk dit verhaaltje, maar gelukkig heb ik jullie deze week heeeeel lang mogen spreken(A) hihi...super! En ohja Non, dat bed voor jou komt er hoor! Al wordt het een luchtbed;) Jij komt echt wel pitten in Utrecht!:D

Have fun lieverds en geniet van de gletsjerhike donderdag!! Word vast super vet!

Knuffel van mij!

Erika

Wat hebben jullie t toch goed voor mekaar! Bij ons is t 'normale' leventje alweer begonnen, en jullie doen al die superleuke dingen! :D! Supertof!
Heel veel plezier verder!

Kus!

Deborah

oh oh oh jongens wat een avontuur :D
echt tof;),,
en wij zitten hier maar een beetje stom te studeren en werken en nog meer onzin:P!

maar super hoor jongens;)!

geniet er maar lekker van saampjes:"D!

Kus

Jessica

Heej!!

Hier een berichtje uit het zonnige Zuid-Afrika!!!!
Het is hier echt super mooi weer en zeer gezellig!!

Of ik er de 23ste bij ben weet ik niet.. anders kom ik je thuis verwelkomen:D:D

Geniet ervan!!

Kus Jess en natuurlijk de groetjes van Rudie

opa en oma

bedankt voor jullie kaart, we blijven jullie volgen! horen straks in december wel veel meer verhalen van jullie persoonlijk. bij jullie wordt het warmer,hier steeds kouder....brrr we hebben de verwarming al weer aan 's avonds. heel veel plezier nog. groeten van ons!