"Some just dream, others live their dreams!"
Wij rekenen ons zelf voor het gemak tot de laatste groep :)! Alles hier voelt als een grote droom, die vanaf morgen wordt voorgezet in Australie.
Het Noorder eiland zit er alweer op!Een alpine crossing, andere wandeltochten, vele hotpools, mudpools, vulkanische activiteit, mooie stranden, afgelegen campingsen lekker weer hebben ons binnen no time weer twee weken verder gebracht. Met als geweldige afsluiter van onze tijd in NZ een Skydive!
Wij zijn er vandaag eindelijk achter gekomen hoe we makkelijk (en relatief snel) foto's op onze eigen site kunnen plaatsen. Maar helaas heeft dit wel als gevolg dat onze tijd voor een goed verhaal nu flink beperkt blijft.
Jullie zullen het voor nu moeten doen met de foto's van het Zuider eiland en een kort verhaal. Onze volgende update volgt vanuit het heerlijke, warme Australie. Waar we ons avontuur hopelijk gaan voortzetten per auto, dus dat wordt vanaf morgen op autojacht (kopen en weer verkopen is het idee).
Voor nu, gaan wij nog even goed genieten van onze laatste avond in NZ/Auckland.
Veel liefs!
Lieve lui,
volgens mij gaan we jullie straks niet meer herkennen!! :O Volgens mij zijn jullie allebei al iets kwijt ofnie? Op die tweede foto heeft Frank ook zo'n smal koppie!
De foto's zien er echt supergaaf uit, laat staan hoe t er in t echt uitgezien zal hebben! :D Super!
Heel veel plezier in Australië!
Dikke knuffel!
Schatten!
wat een geweldige foto's!!
die op die gletsjer zijn ook wel heel vet;)!
haha grappig dat je de ene keer met een dikke muts loopt en de andere keer dik de zon schijnt:D
en Frank zie ik het nu goed dat jij gewoon slanker bent geworden:O??? mooi gedaan kerel;)!
nou schatten goede reis naar Australie!!
en spreek jullie snel!
Dikke knuffel en kus!
Hey lieverds!!
ZIet er toppie uit daarzo!:D haha stelletje mutsen! (zo vaak als die op de foto staan;)) hihi..
Zeg euh Frank, ik ben het inderdaad eens met debs en euri, blijf je wel eten??;)
Super wat jullie allemaal zien chicks! Echt geweldig:D Durf te wedden dat jullie de drukte in NL straks niet eens meer aankunnen!
Jullie zijn nu wss al onderweg naar Australie, dus goede reis en veilige aankomst daar! Hoor wel weer wat jullie daar allemaal onveilig maken;)
Have fun babes!
Dikke knuffel, van mij!
De volgende keer gebruik je dan toch lekker kladblok op de achtergrond ;-).
Ik heb de foto's gezien, kunnen bevestigen dat de gletsjers inderdaad niet plat zijn ;-).
Maar inderdaad, you are living your lives =). Wel met de beide voeten op de grond blijven staan heh =D.
Hey, doe je ding in Oz!
Xx
He jullie!!
Geweldig mooie foto's! En een leuk verhaal weer!
Ben heel benieuwd hoe jullie het in Australie gaan hebben :)
Ik sprak je mams (Manon) van de week nog, leuk dat je weer gaat studeren! Weet je al welke studie?
Nou post maar snel weer een verhaal + foto's uit Aussieland!
Liefs
P.s. kijk nog even op de Australië hyves. Worden vaak auto's aangeboden en spullen die handig zijn. Hoelang blijven jullie in Oz? En welke route doe je! Je kan trouwens beter duiken/snorkelen bij The White Sundays dan in Cairns. In Cairns is minder te zien en duurder. Bij TWS heb je ook tochten van een paar dagen. Zeker een aanrader!
is het leuk in new zeeland
kheb niet zo veel op je site gekeken maar vandaag is Paulien jarig
wanneer kom je terug
XXXX van je nichtje Tamara
boah...
dat jij dat durft, gletsjers beklimmen. Ik zou zeven kleuren str... sch....
Die foto's zijn echt prachtig!! Ik begrijp helemaal dat jullie je gemakshalve onder de tweede groep plaatsen.
VENI VIDI VICI!!!